Interholz Export-Import

Interholz svojom strategijom garantuje stabilnost i pouzdanost  u snabdevanju vodeći se osnovnim ciljem – da bude kupcu na usluzi.

Interholz Export-Import

Firma Interholz je osnovana 1992.godine i pretežno se bavi izvozom polufinalnih proizvoda od drveta. Svojim dugogodišnjim prisustvom na stranim tržištima postao je pouzdan partner mnogim kompanijama širom Evrope.

Specijalnost je izvoz rezane građe i elemenata od bukve, hrasta, jasena, oraha, trešnje, itd. Najvećim delom roba se izvozi u Italiju, Nemačku, Austriju, Španiju, Grčku, Švedsku, Poljsku i Izrael. Prednost je u konstantnoj kontroli kvaliteta proizvoda u proizvodnim pogonima od strane stručnih lica koja vrše obuku i edukaciju zaposlenih.

U svom programu nudi širok asortiman proizvoda kao što su elementi koji se koriste u finalnoj proizvodnji stolica, stolova, kuhinjskih frontova, parketa, stepeništa, raznih ručica i drški za alate i kućnu upotrebu. Zajedno sa preko 50 proizvođača iz različitih regiona Srbije možemo ponuditi veće količine rezane građe i elemenata.

Interholz takođe snabdeva domaće proizvođače vrata, fabrike koje se bave opremanjem hotela, poslovnih i ugostiteljskih objekata i ostalih enterijera furnirom kao novim furnirskim proizvodom nazvanim Engineered wood – komercijalno ime za furnir visoke tehnološke vrednosti. Interholz je ovlašćeni distributer firme “Cora” spa-Italia.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram